Purrito: opvang voor hulpbehoevende kittens

Deze winter hebben we zeker niet stil gezetten. Ondanks dat het wel wat rustiger is op vlak van kittens hebben we ons zeker kunnen bezighouden met fundraisingacties.

Zo hebben we in samenwerking met de Maxizoo bij hen in de winkel mogen staan om een inzamelingsactie te starten. Dit heeft ons meer dan een winkelkar vol bezorgd.

Een dag later stonden we dan op de kerstmarkt om wat van onze stock te verkopen. Een heerlijke kerstmarkt met vegan snacks en ecovriendelijke standjes, wat een sfeer!

Onze Valentijnsactie was ook weer een groot succes, zo goed als alles snoepzakjes waren uitverkocht en de zeepjes werden ook massaal besteld. Een dikke dank je wel aan iedereen die ons gesteund heeft.

Onze vrijwilligers

Ook onze vrijwilligers verdienen het zeker om eens wat extra in de bloemetjes gezet te worden en dat hebben wij dan ook geprobeerd in de week van de vrijwilliger. Wij kunnen onmogelijk laten zien hoe dankbaar we zijn met wat ze voor ons doen/betekenen maar desondanks willen we het toch extra benadrukken!

Dank jullie wel voor al jullie hulp! Zonder jullie bestaan we simpelweg niet. We hebben onze gezinnen dan ook uitgenodigd voor een winterwandeling en een drankje erna.

Babykittens gevonden?

Eerst en vooral. Reageer niet te snel door ze meteen weg te nemen!

Hoe nobel en schattig het geven van papflesjes aan babykittens ook mag lijken. De rol van de moederkat kan je niet zomaar vervangen. Ze hebben haar zorgen, haar voedingsstoffen en haar antistoffen heel hard nodig.

Schat de situatie EERST in voor je hen meeneemt.

Meer informatie; Babykittens gevonden? – Purrito Cat Shelter

Melden aan ons; Kittens gevonden – Purrito Cat Shelter

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!