Purrito: opvang voor hulpbehoevende kittens

Tombola: krabpaal van Catz’n Wood

Proficiat aan Lise! Zij won onze mooie krabpaal geschonken door onze sponsor Catz’nWood! Veel plezier ermee!

Eerste nestje

Midden maart zag één van onze opvanggezinnen een zwangere mamapoes. Ze nam ze onmiddellijk onder haar hoede zodat ze de beste zorgen kreeg. 10 dagen later werd ze mama van 4 prachtige kittens: Momo, Mylo, Marie-Lie en Milly. Ons Mamsie verzorgt ze tot op de dag van vandaag heel goed: ze is de ideale mama: heel liefdevol en laat ze goed zogen. Onze opvangmama, Daniëlla volgt het nestje strikt op en geniet volop van deze kleine wondertjes!

Joepie snoepie-actie

Onze actie met snoepjesverkoop was een geweldig succes! In een mum van tijd waren alle zakjes uitverkocht. Dank je wel voor je massale steun! Van de opbrengst kopen we melkpoeder en snuggle-safes.

Volgend nestje…

Op 14 april kregen we een dringende melding: een drieling van amper één dagje oud. We zagen onmiddellijk dat het prematuurtjes waren met een zeer slechte start. Onze opvangmama greep onmiddellijk in en ze werden een dagje opgenomen bij de dierenarts. Na een dagje onder intensieve zorgen (temperaturen, infuusje, …) mochten ze naar huis. De zorgen bleven: eentje deed het echt niet goed: geen zuigreflex en diarree. Hij woog nog amper 76 gram. Opvangmama Julia gaf niet op (dat staat niet in haar woordenboek): dag en nacht stond ze paraat met de beste zorgen. En ja hoor..; de kleintjes voelden dat ze geliefd werden en zetten ook door. Op dit moment durven we zeggen dat het de goede weg op gaat, maar zeker ben je nooit met zulke ukkies. Ze kregen de naam Qwerty, Qwatta en Quick. Dank je wel aan deze lieve opvangmama!

En weer een melding

Eind april volgde er weer een melding: 3 kittens van zeer jonge leeftijd werden gevonden: krijsend en voelden koud aan. Er moest onmiddellijk ingegrepen worden of het was te laat. Ondertussen liggen de kleintjes veilig en lekker warm in de couveuse. Groei nu maar!! We kunnen alle duimpjes gebruiken.

Opendeurdag Motorized Brigade

Wij hadden het geluk van aanwezig te mogen zijn met ons standje op de opendeurdag Motorized Brigade te Leopoldsburg . Het weer zat niet mee, maar er was wel veel volk! Dank je wel aan alle mensen die ons steunden!

Geadopteerd

Satsuma vond haar juiste plekje. Ondertussen heeft ons Dora ook een afspraakje te pakken.

Inzamelacties

We deden inzamelacties bij Maxi Zoo Beringen en Hasselt! Wauw… wat een inzameling: dikke merci aan alle klantjes en medewerkers!!

Ook de veiling 2024 gaat snel weer opgestart worden. Ken jij een artiest die iets zou willen doneren hiervoor, twijfel er niet aan ons te contacteren via steun@purrito.be .

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!