Purrito: opvang voor hulpbehoevende kitten

Noodstop, iets wat we echt niet graag doen maar absoluut noodzakelijk voor de gezondheid van de nestjes die in onze zorgen zitten. Dit wilt zeggen dat wij geen vrije plekjes meer hebben voor nieuwe kittens. De meeste kittens in onze zorgen waren nog te jong om uit de laten adopteren en er bleven maar nieuwe oproepen komen.

Fonske, Franske en Feliz kwamen binnen bij ons en ze leken wel bijna gezond. Helaas sloeg dit snel om en was het duidelijk dat het nestje niet zo makkelijk ging zijn als origineel gedacht. Na de goede zorgen van onze dierenartsen en ons pleeggezin zijn ze er volledig bovenop geraakt.

Giardia is weer zeker aanwezig dit jaar, kitten na kitten test positief. Dit zorgt voor veel kuiswerk voor onze pleeggezinnen, laat staan als je 5 kittens tegelijk hebt! Dit was het geval voor één van onze pleeggezinnen met een nieuw nestje dat bij hun binnenkwam. Krimson, Kastor, Klovis, Kronos en Kassandra hebben zeker voor veel poetswerk gezorgd. Maar nu zijn ze gelukkig gezond en wel en klaar voor adoptie!

Nox, Nila, Nestor and Neko kwamen binnen op 12 juni met wat zorgen maar ze kwamen er snel bovenop en dan waren het droom kittens voor hun pleeggezin. Dit was ook het nestje dat ervoor zorgde dat onze noodstop aanging. Al onze pleeggezinnen zatten nu vol voor de rest van de maand.

Help ons hen te helpen!

Neem zeker een kijkje in onze webwinkel. Je vindt er een heleboel voor kattenliefhebbers of de katjes zelf.

Wil je niets bestellen, maar graag steunen? Elk centje op onze rekening helpt om de kittens alles te geven wat ze verdienen na hun moeilijke start. Dat kan via BE82 7370 5953 1468.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!