Purrito: opvang voor hulpbehoevende kittens

Ook in oktober kwamen er nog veel meldingen binnen. We moesten helaas verschillende vondelingetjes doorverwijzen, omdat onze pleeggezinnen nog altijd overvol zitten aangezien de adopties niet zo vlot verlopen, maar hieronder een greep uit de kittens die we wél een plekje konden geven:

Op 7/10 kregen we een mailtje van het asiel van Genk voor een ros kittentje, dat de zeer toepasselijke naam Pompoen kreeg, van ongeveer 4,5 week oud. De oogjes zaten dicht, maar hij was een vrolijk dikkerdje, dat kwamen we niet veel tegen bij onze weeskittentjes. Toen hij eenmaal doorhad dat hij nu écht veilig en warm zat, begon zijn lichaampje moeilijk te doen, hij kon zijn temperatuur niet meer goed zelf houden en moest aan de antibiotica. Na enkele spannende dagen en de goede zorgen van zijn pleegmama kwam hij er gelukkig weer bovenop. Hij mag binnenkort, samen met halfbroertje Wilfried, naar zijn forever huisje verhuizen!

Enkele dagen later hoorden we dat er nog een kittentje gevonden werd, hij mocht naar dezelfde pleegmama als die van Pompoentje en kreeg ook weer de toepasselijke naam Zwartje. Op wat diarree na deed Zwartje het vanaf het begin goed, wat een meevaller. Een nog grotere meevaller is dat de melders die Zwartje hebben gevonden hem binnenkort ook zullen adopteren samen met halfbroertje Wally, zij gaan dus een heerlijk leven tegemoet!

Via een inbeslagname kwamen er op het einde van de maand nog 5 kittens in opvang, allemaal mannetjes: Panter, Prosper, Pepijn, Pablo en Puk. Ze waren amper 3,5 week oud en hun mama wou hen niet meer aanvaarden na alle stress die ze had moeten doormaken. Gelukkig stond ons opvanggezin klaar met flesjes, pamperdoekjes en héél veel liefde. Deze vijf prutsies doen het supergoed en kunnen binnenkort op zoek naar hun gouden mandje …

Beleef chocolade

Binnenkort is het weer zover! Onze jaarlijkse Beleef Chocoladebox is er weer. Zaterdag 2 december kan je deze komen afhalen in Paal, Hasselt, Leuven of Tessenderlo. We hebben ons uiterste best gedaan om de box te vullen met allerlei heerlijke chocoladeproevertjes. Je kan de chocoladebox met 7 proevertjes kopen voor €15, de VIP-box (2 personen) is de jouwe voor €50! Je krijgt hiervoor niet enkel die 7 overheerlijke proevertjes, maar je steunt ons en de kittentjes hier ook enorm mee … Je kan bestellen tot 26-11 via steun@purrito.be

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!