Purrito: opvang voor hulpbehoevende kittens

Whoopie en Wonka

Optie

Hoi, dit zijn Whoopie en Wonka, 2 knappe zwartjes die welgemutst door het leven huppelen. Beiden zijn heel sociaal en aanhankelijk.

Wonka is een energiek katertje, als hij je ziet komt hij holderdebolder aangerend om geknuffeld en gestreeld te worden en daar luid ronkend van te genieten. Hij volgt je op de voet en steekt graag overal zijn neusje in, elke huishoudelijke activiteit is interessant. 

Whoopie, het meisje, is te herkennen aan het witte vlekje op de borst. Ook zij geniet heel erg van knuffeltjes, maar houdt ook van de nodige rust en me-time op een knus plekje.  Zij blijft graag wat langer dutten voor ze in actie komt, maar voor een spelletje spelen is ze altijd wel te vinden.

Beiden zijn echte speelvogels: springen naar een hengeltje, klimmen op de krabpaal, met een muisje spelen, achter een balletjes hollen … dat vinden ze geweldig.

Ben je op zoek naar 2 gezellige en speelse katjes en kan je hen veel aandacht en rust bieden, neem dan snel contact met ons via het adoptieformulier: adoptieformulier

Whoopie en Wonka kunnen vanaf 20 juli verhuizen.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!