Purrito Cat Shelter: opvang voor hulpbehoevende kittens

Keppe en Koko

Maak kennis met het charmante Koko, een lief vrouwelijk kitten met een stralend zwart vachtje en ogen die je direct laten smelten. Koko is een ware hartendief met een speels en aanhankelijk karakter dat je meteen voor zich wint.

 🐾 Naam: Koko

🐾 Geslacht: Vrouwelijk

🐾 Uiterlijk: Prachtig zwart vachtje met guitige oogjes

 Koko is een ware metgezel die graag in je gezelschap vertoeft. Vanuit nieuwsgierigheid en genegenheid zal ze je door het huis volgen, ervoor zorgend dat je nooit alleen bent. Haar rustige aard maakt haar de perfecte knuffelpartner voor ontspannen momenten.

Spelen is een feestje met Koko! Ze benadert spel met een voorzichtige en beheerste houding, wat haar een geweldige vriend maakt voor zowel kinderen als volwassenen. Haar speelse streken zorgen altijd voor een glimlach op je gezicht.

Na al dat spelen en ontdekken, houdt Koko ervan om lekker bij je in slaap te vallen. Ze is een echte knusse slaper en zal je hart verwarmen met haar aanwezigheid. Ondanks haar kleine gestalte is ze groot in genegenheid en zal ze je hart veroveren met haar tedere persoonlijkheid.

Koko is het kleinste katje uit haar nest, maar ze zit boordevol liefde en karakter. Als je op zoek bent naar een betrouwbare metgezel die je leven met vreugde zal vullen, zoek dan niet verder. Koko wacht op een liefdevol huis waarin ze haar eigen avontuur kan beginnen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je interesse hebt om Koko te verwelkomen in je familie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Koko een gelukkig en liefdevol thuis vindt, waar ze haar unieke persoonlijkheid kan laten stralen.

Maak Keppe deel van jouw Familie: Een Avontuurlijke Metgezel

 Keppe is een charmant mannelijk katje met een donker tijgergrijze vacht die zijn avontuurlijke karakter perfect weerspiegelt. Hij is op zoek naar een liefdevol gezin dat hem de ruimte en aandacht kan bieden die hij verdient.

🐾 Naam: Keppe

🐾 Geslacht: Mannelijk

🐾 Uiterlijk: Donker tijgergrijze vacht

Keppe is een bron van speelse energie en brengt graag tijd door met zijn zussen. Samen ravotten ze en genieten ze van elkaars gezelschap. Zijn liefde voor interactie maakt hem een ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar wat levendige gezelligheid.

Tijdens het spel laat Keppe zich helemaal gaan. Hij rolt al spelend over de vloer en maakt de gekste sprongen die je hart zullen doen lachen. Zijn enthousiasme en jeugdige levenslust maken van elke dag een avontuur.

Ondanks zijn speelse karakter heeft Keppe ook een rustige kant. Hij waardeert knuffels en aandacht en zal ‘s avonds graag op de schoot in de zetel liggen. Zijn behoefte aan menselijke genegenheid maakt hem tot een bijzonder aanhankelijk lid van de familie.

Keppe heeft echter een unieke gewoonte: hij eet graag snel en heeft daarna een ondeugende neiging om het eten van zijn zussen te proberen stelen. Dit voegt een vleugje karakter toe aan zijn charmante persoonlijkheid!

We zoeken een gezin met voldoende ruimte waar Keppe zijn speelse energie kan uiten en volop kan genieten van zijn avontuurlijke geest. Als je bereid bent om hem de aandacht en genegenheid te geven die hij verdient, dan is Keppe misschien wel de metgezel waar je altijd al naar verlangd hebt.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat Keppe zijn weg vindt naar een huis vol liefde, avontuur en warmte.

Laten we Keppe en Koko de kans geven om hun pootafdrukken in jouw hart achter te laten! 🐾 ❤️ 🐾

Neem contact op via het adoptieformulier en stel je kandidaat.

Deel dit Bericht, Kies Je Platform!